Staroptical : κάνε ασφαλή αγορά γυαλιών ηλίου & οράσεως μέσω internet.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει διάφορες ιστορίες για αγορά μη γνήσιων προϊόντων μέσω διαδικτύου. H Staroptical είναι μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες εμπορίας οπτικών ειδών στο χώρο του internetκαι όχι μόνο θα σας διασφαλίσει τη γνησιότητα της αγοράς σας, αλλά θα σας βοηθήσει να κάνετε την παραγγελία σας χωρίς πιστωτική και έξοδα αποστολής με ένα απλό τηλεφώνημα.

Με 3 φυσικά καταστήματα διαθέτει τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της μόδας των γυαλιών αφού έχει συνάψει συμφωνίες με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες του χώρου. (Luxottica Group / Safilo Group / Silhouette / Tag Heuer κτλ.)

Η ποικιλία είναι τεράστια σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και η αποστολή των γυαλιών σας (ηλίου & οράσεως) γίνεται μέσα σε 24-48 ώρες ακόμα και αν είστε στο πιο απόμακρο σημείο της χώρας μας. Με τέτοιο χρόνο παράδοσης μπορείτε να παραλάβετε τα γυαλιά σας ακόμα και στις διακοπές σας.

Η Staroptical ξεχωρίζει για την υπευθυνότητα και το after sale service που παρέχει και μετά την αγορά προϊόντος καθώς διαθέτει ανταλλακτική υποστήριξη, υπερσύγχρονα εργαστήρια κατασκευής και επιδιόρθωσης  οπτικών ειδών.

Εάν σκοπεύετε να εμπιστευτείτε τα μάτια σας στα χέρια των ειδικών επισκεφτείτε τα ηλεκτρονικά καταστήματα www.staroptical.gr και www.gialiailiou.gr ή με ένα τηλέφωνο στο 801 100 3131 ενημερωθείτε για τη σωστή επιλογή σας.